صدور بیمه آتش سوزی

بیمه آتش‌سوزی چیست و چگونه به وجود آمد؟

در سال 1666 میلادی آتش سوزی گسترده‌ای شهر لندن را فرا گرفت که خسارت همه جانبه‌ای به شهروندان و تجار شهر لندن تحمیل کرد. پس از بررسی راه‌های پیش‌بینی و جلوگیری از این حادثه، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که علاوه بر عوامل انسانی، عوامل طبیعی هم در وقوع چنین امری دخیل بوده و با توجه به اینکه آتش سوزی امری اجتناب‌ناپذیر است، تنها راه‌حل برای مواجهه با خسارت‌های سنگین، تقسیم خسارت بین تعداد زیادی از افراد می‌باشد. بنابراین موضوعی با عنوان بیمه آتش سوزی پیشنهاد شد تا حداقل از فروپاشی کامل افراد زیان دیده جلوگیری شود. در قرن هجدهم و با رخ دادن انقلاب صنعتی نیز، تشکیل شرکت های بیمه ای برای تضمین آتش سوزی احتمالی رشد پیدا کرد و بیمه آتش سوزی بعد از حمل و نقل دریایی (کشتی و کالا) به عنوان دومین رشته بیمه بازرگانی به وجود آمد.

موضوع بیمه آتش سوزی، تأمین خسارت و جبران زیان‌های مالی و مادی است که بر اثر وقوع خطر آتش‌سوزی، صاعقه و انفجار به اموال و دارائی‌های منقول و یا غیرمنقول بیمه‌گذار وارد می‌شود.

قانون بیمه آتش‌سوزی

در بیمه آتش‌سوزی پوشش‌ها به دو نوع اصلی و تبعی تقسیم می‌شوند. پوشش‌های اصلی که جزء جدانشدنی بیمه آتش‌سوزی بوده و هیچ‌یک از آن‌ها قابل حذف نمی‌باشند عبارت‌اند از:

آتش سوزی

آتش سوزی را می‌توان اصلی‌ترین خطری دانست که در این نوع حادثه بیمه می‌شود. در واقع تمامی خطراتی که در ادامه به ذکر آن‌ها می‌پردازیم، مواردیست که ممکن است در ادامه آتش‌سوزی به وجود بیاید.

صاعقه

صاعقه که به معنی تخلیه بار الکتریکی بین دو ابر یا بین ابر و زمین است، می‌تواند خطرات و خسارت‌های متعددی را به وجود آورد. از آنجا که در موارد بسیاری، صاعقه منجر به آتش‌سوزی می‌شود، این مورد جزء پوشش‌های اصلی قرار گرفته است.

انفجار

تفاوت بین انفجار و آتش را می‌توان در سرعت تولید انرژی دانست. اغلب اوقات، تشخیص اینکه کدام یک از آن‌ها زودتر رخ داده دشوار می‌باشد؛ به همین منظور انفجار نیز در دسته پوشش‌های اصلی قرار گرفته و همراه با صاعقه و آتش‌سوزی در هر حالتی بیمه می‌شود.

در کنار این سه مورد اصلی، تعداد قابل توجهی پوشش تبعی (اضافی) در بیمه آتش‌سوزی ارائه شده که بیمه‌گذار می‌تواند هر یک از آن‌ها را انتخاب و به بیمه‌نامه آتش‌سوزی خود اضافه نماید. در نهایت به ازاء هر یک از موارد انتخابی مبلغی به بیمه‌نامه اضافه خواهد شد. در ادامه به پرکاربردترین پوشش‌های تبعی بیمه آتش‌سوزی می‌پردازیم.

شما مخاطبین گرامی میتوانید برای صدور ، مشاوره و وکالت دعاوی بیمه با شماره زیر در تماس باشید.

021-22876525

بیمُوکیل

“مرجع تخصصی صدور، مشاوره  حقوقی و وکالت در دعاوی بیمه”

پوشش‌های اختیاری بیمه آتش‌سوزی

1. پوشش زلزله و آتشفشان

با توجه به قرار داشتن بسیاری از شهرهای ایران از جمله شهر تهران بر روی گسل‌های زلزله، امکان رخ دادن زلزله در ایران کم نیست و این نکته که افراد با پرداخت مبلغی به نسبت ناچیز ریسک زلزله احتمالی را پوشش دهند امری منطقی می‌باشد. در محاسبه نرخ پوشش زلزله، شهر مورد بیمه اهمیت زیادی دارد و همچنین نوع سازه ساختمان مورد بیمه نیز در تعیین حق بیمه حائز اهمیت است. به عنوان نمونه شهر اصفهان از نظر ریسک وقوع زلزله پایین‌ترین سطح ریسک (سطح یک) را دارد و شهر تهران با ریسک سطح پنج از جمله پرخطرترین شهرهای ایران در بحث زلزله می‌باشد. بنابراین برای یک مورد مشابه در رشته بیمه آتش‌سوزی، موردی که در شهر اصفهان واقع باشد نسبت به مورد مشابه آن در شهر تهران ارزان‌تر خواهد بود.

2. سرقت با شكست حرز

این پوشش یک پوشش محبوب می‌باشد. توضیح آنکه در صورتی که سرقت نیز رخ دهد، در صورت اخذ این پوشش بیمه‌گذار می‌تواند خسارت وارده را از شرکت بیمه طلب نماید؛ مشروط بر اینکه وقوع سرقت با شکست حرز رخ داده باشد. (در اصطلاح بيمه، شكست حرز به معني سرقتي است كه با برداشتن يا كنار زدن مانعي با بكار بردن اهرم زور و قدرت و فشار همراه باشد) به عنوان نمونه در صورتی که فردی خودی مانند کارمند بیمه‌گذار اقدام به دزدی از مورد بیمه نماید (بدون شکست حرز) خسارت توسط شرکت بیمه پرداخت نخواهد شد.

در مورد پوشش سرقت با شکست حرز شایان ذکر است در صورتی که بیمه‌گذار این پوشش را انتخاب نماید لازم است تا فهرست اموالی که مایل به قرارگیری ذیل این پوشش می‌باشد را به صورت دقیق و جزئی در هنگام صدور بیمه‌نامه فهرست نماید.

3. پوشش سيل و طغيان آب درياها و رودخانه ها

در این بیمه سیل به معنای جریان پیدا کردن ناگهانی آب های سطحی و خروج آن از مسیر طبیعی به علت بارش باران یا برف یا طغیان رودخانه و یا شکستن سدها می باشد.

این پوشش مناسب مناطقی است که مجاور رودخانه‌ها و سدها می‌باشند و یا احتمال وقوع سیل در آن مناطق وجود داشته باشد. به عنوان نمونه در نوروز سال 1398 سیل گسترده‌ای در بسیاری از شهرهای ایران رخ داد و آسیب زیادی به ساختمان‌ها وارد شد. در این حادثه و یا موارد مشابه، فقط بیمه‌نامه هایی که پوشش “سيل و طغيان آب درياها و رودخانه‌ها” را اخذ کرده بودند می‌توانستند از بیمه آتش سوزی خود جبران خسارت کنند.

مثال فوق نشان دهنده آن است که وجود مشاوره مناسب در هنگام صدور بیمه‌نامه تا چه اندازه می‌تواند به بیمه‌گذار کمک کند تا در هنگام خسارت احتمالی بتواند از بیمه‌نامه خود استفاده نماید.

4. طوفان و گردباد و تند باد

در علم هواشناسی به بادهایی که سرعت آن از 66 کیلومتر بر ساعت تجاوز نماید طوفان گفته می شود.

طوفان‌های گاه و بیگاهی که در چند سال اخیر در شهر تهران و یا شهرهای دیگر رخ داده است خسارت‌های زیادی را برای ساختمان‌ها به بار آورده است. در صورتی که منطقه ریسک وقوع طوفان داشته باشد توصیه می‌شود این پوشش اضافی گرفته شود.

5. تركيدن لوله آب

در صورت انتخاب این پوشش تبعی، جبران خسارتهاي آبديدگي وارده به اموال بيمه‌گزار شامل ساختمان و پشت‌بام که ناشي از گرفتگي راه آبها و ناوداني پشت بام می‌باشند و همچنین خسارات ناشي از برف و باران كه به ابنيه بيمه‌گزار وارد مي‌گردد به عهده شرکت بیمه می‌باشد.

لازم به ذکر است که اخذ این پوشش نیاز به کارشناسی دارد.

6. ضايعات ناشی از برف و باران

7. هزینه پاک سازی

در صورت رخ دادن حوادث در بیمه‌نامه آتش‌سوزی، پاک‌سازی محل بیمه‌نامه شامل هزینه می‌شود. با گرفتن این پوشش، هزینه پاک‌سازی را شرکت بیمه پوشش خواهد داد.

لازم به ذکر است که حداکثر سرمایه تحت پوشش هزینه پاک سازی معادل 20 درصد سرمایه کل بیمه نامه آتش‌سوزی می‌باشد.

8. شكست شيشه

در صورتی علت خسارت وارد به شکست شیشه از عوامل زیر باشد بیمه خسارت را پرداخت نمی‌کند و در غیر این صورت خسارت پرداخت می‌شود:

سیل

زلزله

آتش سوزی

جنگ یا شورش

صرفا ترک خوردن شیشه

فهرست سایر پوشش ها به اختصار در ادامه ارائه می گردد:

9. سقوط هواپيما و هليكوپتر

10. انفجار ظروف تحت فشار

11. دفرمه شدن تجهيزات داخلي ظروف تحت فشار صنعتي

12. خسارات ناشي از ريزش مواد مذاب

13. برخورد جسم خارجي

14. خطر خود سوزي

15. ريزش و فروكش كردن چاه

16. رانش زمين

17. سقوط بهمن

18. اعتصاب، شورش، آشوب، بلوا

19. پوشش خطر عدم النفع يا وقفه در فعاليت

20. پوشش مسئوليت مالي در برابر همسايگان

صدور آتش سوزی|بیموکیل

آمار صدور بیمه آتش‌سوزی شرکت‌های بیمه در سال 1400

در ادامه تعداد بیمه‌نامه صادره و حق بیمه پرداختی تمامی شرکت‌های بیمه در رشته بیمه آتش‌سوزی و در سال 1400 ارائه شده است. شما عزیزان می‌توانید با مقایسه این اعداد، شرکت بیمه مورد نظر خود برای خرید بیمه آتش‌سوزی را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است منبع این آمار نیز سایت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه ایران صادر شده است، 553,736 عدد می‎باشد که از این میان 6,402 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 4,547/8 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه آسیا صادر شده است، 297,050 عدد می‎باشد که از این میان 3,020 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 1,268/1 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه صادر شده آتش‌سوزی شرکت بیمه البرز  در سال 1400 ، 380,119 عدد می‎باشد که از این میان 3,484 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 1,176/2 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه دانا صادر شده است، 127,715 عدد می‎باشد که از این میان 4,033 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 1,048/4 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه پارسیان صادر شده است، 91,811 عدد می‎باشد که از این میان 1,018 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 520/1 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه رازی صادر شده است، 55,043 عدد می‎باشد که از این میان 525 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 85/8 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه کارآفرین صادر شده است، 45,864 عدد می‎باشد که از این میان 525 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 123/9 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه صادر شده آتش‌سوزی شرکت بیمه سینا  در سال 1400 ، 34,221 عدد می‎باشد که از این میان 547 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 195/7 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه ملت صادر شده است، 3,565 عدد می‎باشد که از این میان 257 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 164/1 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه امید صادر شده است، 3,605 عدد می‎باشد که از این میان 33 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 5/5 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه حافظ صادر شده است، 2,481 عدد می‎باشد که از این میان 17 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 72/0 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه سامان صادر شده است، 62,585 عدد می‎باشد که از این میان 739 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 228/4 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه صادر شده آتش‌سوزی شرکت بیمه دی  در سال 1400 ، 23,440 عدد می‎باشد که از این میان 2,552 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 309/2 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه ایران معین صادر شده است، 14,390 عدد می‎باشد که از این میان 95 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 255/0 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه نوین صادر شده است، 323,880 عدد می‎باشد که از این میان 1,216 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 182/8 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه پاسارگاد صادر شده است، 180,843 عدد می‎باشد که از این میان 967 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 320/9 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه معلم صادر شده است، 150,660 عدد می‎باشد که از این میان 2,455 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 562/1 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه میهن صادر شده است، 39,310 عدد می‎باشد که از این میان 170 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 103/8 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه صادر شده آتش‌سوزی شرکت بیمه کوثر  در سال 1400 ، 53,957 عدد می‎باشد که از این میان 8,496 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 790/3 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه ما صادر شده است، 814,155 عدد می‎باشد که از این میان 1,995 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 372/7 میلیارد ریال بوده است.

هیچ بیمه‌نامه آتش سوزی در سال 1400 توسط شرکت بیمه کیش صادر نشده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه آرمان صادر شده است، 7,519 عدد می‎باشد که از این میان 172 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 40/1 میلیارد ریال بوده است.

هیچ بیمه‌نامه آتش سوزی در سال 1400 توسط شرکت بیمه آسماری صادر نشده است. با این حال مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی این شرکت در همین سال برابر با 2/7 میلیارد ریال بوده است.

هیچ بیمه‌نامه آتش سوزی در سال 1400 توسط شرکت بیمه قشم صادر نشده است.

تعداد بیمه‌نامه صادر شده آتش‌سوزی شرکت بیمه سرمد  در سال 1400 ، 20,213 عدد می‎باشد که از این میان 1,318 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 265/8 میلیارد ریال بوده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه سرمد صادر شده است، 20,213 عدد می‎باشد که از این میان 1,318 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. میزان حق بیمه آتش‌سوزی تولیدی این شرکت در همین سال برابر با 8/1،376 میلیارد ریال بوده است. 

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه تجارت نو صادر شده است، 55,792 عدد می‎باشد که از این میان 913 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 154/3 میلیارد ریال بوده است.

هیچ بیمه‌نامه آتش سوزی در سال 1400 توسط شرکت بیمه خاورمیانه صادر نشده است.

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی که در سال 1400 توسط شرکت بیمه حکمت صبا صادر شده است، 13,411 عدد می‎باشد که از این میان 58 عدد منتهی به پرداخت خسارت شده است. مبلغ خسارت پرداخت شده بیمه آتش‌سوزی در همین سال نیز برابر با 15/1 میلیارد ریال بوده است.

هیچ بیمه‌نامه آتش سوزی در سال 1400 توسط شرکت بیمه باران صادر نشده است.

جدول آمار بیمه آتش سوزی شرکت‌های بیمه در سال 1400

شرکت‌های بیمه

تعداد بیمه‌نامه آتش‌سوزی صادر شده در سال 1400

خسارت پرداختی بیمه آتش‌سوزی در سال 1400

(میلیارد ریال)

تعداد خسارت پرداختی بیمه آتش‌سوزی در سال 1400

بیمه ایران

553,736

4,547/8

6,402

بیمه آسیا

297,050

1,268/1

3,020

بیمه البرز

380,119

1,176/2

3,484

بیمه دانا

127,715

1,048/4

4,033

بیمه پارسیان

91,811

520/1

1,018

بیمه رازی

55,043

85/8

525

بیمه کارآفرین

45,864

123/9

525

بیمه سینا

34,221

195/7

547

بیمه ملت

3,565

164/1

257

بیمه امید

3,605

5/5

33

بیمه حافظ

2,481

72/0

17

بیمه سامان

62,585

228/4

739

بیمه دی

23,440

309/2

2,552

بیمه ایران معین

14,390

255/0

95

بیمه نوین

323,880

182/8

1,216

بیمه پاسارگاد

180,843

320/9

967

بیمه معلم

150,660

562/1

2,455

بیمه میهن

39,310

103/8

170

بیمه کوثر

53,957

790/3

8,496

بیمه ما

814,155

372/7

1,995

بیمه کیش

0

0/0

0

بیمه آرمان

7,519

40/1

172

بیمه آسماری

0

2/7

0

بیمه قشم

0

0/0

0

بیمه تعاون

20,403

39/0

710

بیمه سرمد

20,213

265/8

1,318

بیمه تجارت نو

55,792

154/3

913

بیمه خاورمیانه

0

0/0

0

بیمه حکمت صبا

13,411

15/1

58

بیمه باران

0

0/0

0

این نکته بسیار مهم است که آگاه باشیم که هیچ بیمه ای وجود ندارد که همه خطرات احتمالی در جهان هستی را مورد پوشش قرار دهد و بیمه‌گذار باید دقت نماید که بیمه‌ای که برای وی صادر می‌گردد دقیقا چه مفادی دارد. جهت مشاوره بهترین بیمه آتش‌سوزی با ما در تماس باشید.

 بیموکیل021-22876525

“مرجع تخصصی صدور، مشاوره  حقوقی و وکالت در دعاوی بیمه”

شرایط عمومی و شرایط خصوصی بیمه آتش‌سوزی

  • شرایط عمومی با توجه به قوانین بیمه و قوانین کلی کشور تنظیم شده است و برای تمامی بیمه‌گذاران به صورت واحد ارائه می‌گردد. شرایط عمومی در پشت بیمه‌نامه درج شده است و حتما توصیه می‌شود که بیمه‌گذاران آن را به دقت مطالعه نمایند. تجربه به ما ثابت کرده است که شفافیت بهترین میزان رضایت را برای بیمه‌گذار در بلندمدت خواهد داشت. هنگامی که بیمه‌گذاران از ابتدا دقیقا بدانند با چه چهارچوب و حدودی برای یک بیمه‌نامه مواجه هستند، کمک می‌کند تا رضایت آنان در هنگام بروز خسارت و دریافت وجه از طرف بیمه‌گذار افزایش پیدا کند.
  • شرایط خصوصی تکمیل‌کننده شرایط عمومی بیمه‌نامه می‌باشد و جزئیات بیمه‌نامه در آن ذکر شده است. این قسمت بر خلاف شرایط عمومی برای هر بیمه‌نامه متفاوت و با توجه به همان بیمه‌نامه می‌باشد. توصیه می‌شود بیمه‌گذار برای تکمیل این قسمت حتما با یک کارشناس مجرب بیمه مشورت به عمل آورد. گاهی کارشناس ارزیاب در هنگام بازدید اولیه از مورد بیمه، تعدادی شروط معین می‌کند و در این هنگام وظیفه بیمه‌گذار است که آن شروط را رعایت و تامین نماید. در صورتی که بیمه‌گذار در اجرای درست شروط ذکر شده اهمال یا کوتاهی نماید در هنگام بروز خسارت بیمه‌گر می‌تواند بعد از کارشناسی انجام شده و اثباتِ کوتاهی بیمه‌گذار از دادن خسارت امتناع ورزد.

انواع بیمه آتش سوزی چیست؟

به صورت کلی بیمه‌های آتش‌سوزی در سه دسته‌ی زیر قرار می‌گیرند:

  1. بیمه آتش‌سوزی مسکونی:

این بیمه‌نامه ویژه تمامی منازل از جمله: خانه‌ها، واحدهای آپارتمانی و مجتمع‌ها به صورت کلی می‌باشد.

  1. بیمه آتش‌سوزی غیرمسکونی:

بیمه آتش‌سوزی غیرمسکونی از تنوع گسترده‌ای برخوردار می‌باشد. به صورت کلی می‌توان گفت هر مکانی که در گروه اول (مسکونی) و گروه سوم (صنعتی) قرار نمی‌گیرند در این دسته قرار می‌گیرد. از نمونه‌های این گروه می‌توان به مغازه، رستوران، اداره، انبار، فروشگاه، مراکز خرید، تعمیرگاه و … اشاره کرد.

  1. بیمه آتش سوزی صنعتی:

این دسته مخصوص کارخانجات و صنایع می‌باشد که تمایل به انتقال ریسک خود بر شرکت بیمه دارند.

توجه به این نکته ضروری است که بیمه آتش سوزی مربوط به زیان های مالی و مادی می باشد و آسیب های جانی در پوشش این بیمه نامه نمی باشد. هر چند یک استثناء در این زمینه وجود دارد و آن است که در پوشش های تبعی، خسارت وارد به اشخاص ثالث می تواند مورد پوشش قرار گیرد.(در ادامه در این مورد توضیحات بیشتر داده خواهد شد)

صدور بیمه نامه​

برای خرید بیمه نیازی به مراجعه حضوری نیست، شما میتوانید بهترین بیمه را به صورت آنلاین خریداری کنید.

آدرس دفتر

ایران،تهران، خیابان پاسداران، نبش دشتستان پنجم، ساختمان 148، طبقه ششم، واحد 21

برای مشاوره با ما تماس بگیرید

021-22876525
0912-4750913
0912-8267050

جلسه مشاوره

هماهنگی برای مشاوره تلفنی و یا برگزاری جلسه مشاوره

فرم صدور

تماس با بیموکیل

گزیده خدمات بیمُوکیل:

چرا بیموکیل؟

بیمه نامه مطمئن

صدور بیمه‌نامه توسط کارشناسانی که به امور حقوقی بیمه نیز مسلط بوده و از ایجاد ابهامات حقوقی جلوگیری می‌کنند.

سرعت عمل

پیگیری مطالبات در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون اتلاف وقت به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی

سازمان‌یافته و سیستماتیک

وجود تیم برنامه‌ریزی و پشتیبانی حرفه‌ای به صورت منظم در تمام مراحل ارائه خدمات

تخصص در امور حقوقی بیمه​

مهارت و سابقه کار تخصصی در این حوزه وسیع و پراهمیت

سوالات متداول

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.